Aloë Vera, één van de oudste medicinale planten

Een plant boordevol geneeskracht, een ware superfood! De vele verschillende ingrediënten (12 vitaminen, méér dan 20 soorten mineralen, aminozuren en enzymen) die ze bevat hebben een zeer gunstig effect op de gezondheid, zowel op lichamelijk als mentaal vlak, daar ze niet alleen zuiverend en rustgevend is, maar bovendien versterkend! Naast haar tonische doeltreffendheid en het versterken van het immuunsysteem, is ze ondermeer een excellente detox, ze is ontgiftend en ontzurend door ondermeer de vele anti-oxidanten die ze bevat, anti-viraal, brengt een betere balans in je lichaam, met name in je darmflora, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en verlaagt de slechte cholesterol! Ze is tevens een ware weldaad voor huid en haar door haar vele vitamines en haar vochtregulerende en kalmerende werking, Aloë Vera bevat een heel breed pallet van noodzakelijk voedingsstoffen voor de basiscellen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid verstevigt wordt, beter en gezonder is, elastischer blijft en haar herstellend vermogen bevordert!

De Hope Diet Aloë Vera is 100% natuurlijk

Het bestaat uit niet minder dan 99.7% pure Aloë Vera gel, heeft een natuurlijke zuurgraad van 0,1 tot 0.2%, bevat natuurlijke zouten en 0.12% natuurlijke bewaring, bevat geen kleurstoffen, noch smaakversterkers en smaakt niet bitter omdat de aloïne werd weggelaten.

Het sap en de gel van de Aloe Vera worden door een vaccuum proces en snelle koeling volledig behouden. Onze producten ondergaan verschillende en uitgebreide kwaliteit- en laboratoriumtesten. Hope Diet garandeert u het zuiverste Aloë Vera product dat zonder verhitting gebotteld is, NIET verdund is en de bio-actieve werking voor 100% gegarandeerd is!

De producten zijn niet getest op dieren.