Betaalmiddel

  1. iDEAL
  2. Bancontact/Mister Cash
  3. SOFORT Banking
  4. Creditcard
  5. Overboeking
  6. PayPal

 

Let op: Geen betaling = geen reservering van artikelen.

 

Omschrijving betaalmiddel:

 

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

 

SOFORT Banking

Sofortbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden middels een overschrijving via uw online banking systeem. Sofortbanking lijkt in veel opzichten op een overboeking (=bankoverschrijving). Een belangrijk verschil tussen deze betaalmethoden echter, is dat u bij Sofortbanking direct een ‘realtime’ terugkoppeling krijgt.

 

Creditcard

Bij Hope Diet kun je betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard. Indien voor deze betaalwijze wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Hope Diet is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat je bestelling direct verzonden wordt.

 

Overboeking

Als u kiest voor deze betaaloptie krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kan vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar Hope Diet e-mail te sturen en het later over te maken.

 

PayPal

Betalen met PayPal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kies je voor de betaalwijze PayPal, en je wordt direct doorgeleid naar uw eigen PayPal account.

 

Veilig online betalen

Onlinebetalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

 

Privacy

De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.
Indien je nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van Hope-Diet, kun je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via info@hope-diet.com