Hoe werkt ons dieet?

Afslanken met Hope Diet

Om een optimaal resultaat te bekomen is het gebruiken van alle producten, die zorgvuldig door ons professioneel team werden geselecteerd en samengesteld, een must!

In onze Hope Box zijn al onze producten gebundeld. Samen zorgen alle ingrediënten in onze  producten een compleet en verzorgend pakket voor de ideale methode om af te slanken,  gewichtsbeheersing, te ontgiften, en de ondersteuning van spiergroei en het spierherstel  garandeert.

Het pakket bevat 4 heerlijke plantaardige superfood proteïne shakes (in verschillende smaken) die verrijkt zijn met superfoods en zwarte zaad (gekend voor het  versterken van het immuunsysteem en het spijsverteringstelsel en gunstig is tegen diabetes  en slechte cholesterol) en een échte, natuurlijke Aloë Vera gel voor de eerste detoxfase; een  ware verwennerij die de inwendige reiniging van het lichaam ondersteunt en bijdraagt tot de  normale werking van het immuunsysteem. Tevens bevat het pakket Vitality; een  multivitaminen- en mineralencomplex die voor vitaliteit en een optimale weerstand zorgt,
onze Satisfy konjacvezels voor een sneller verzadigd gevoel en die bijdragen tot  gewichtsverlies, de Detoxify capsules op basis van artisjok en rozemarijn die de inwendige  reiniging van het lichaam en het gewichtsverlies ondersteunen, een meetlint, een shaker én  een brochure (waarin het gewichtsverlies in omtrek en gewicht kan bijgehouden worden) met  duidelijke richtlijnen over het programma.

Ons dieet is eenvoudig en effectief en opgebouwd in fases waarin verschillende doelen beoogd worden. Het is belangrijk dagelijks voldoende te drinken en alle supplementen in te nemen.  Tijdens elke fase eet je in de voor- en namiddag een tussendoortje, waarvoor je (in onze  brochure) een lijst met wat toegestaan is kan raadplegen.

Zorg voor voldoende beweging en ontspanning en geniet van je kuur !

Fase 1 : de detox week : Het doel van fase 1 is te ontgiften. Tijdens deze fase vervang je gedurende 7 dagen de 3 maaltijden door shakes, drink je voldoende: minstens 2 liter per dag,  waarvan minimum 1,5 liter water en neem je de supplementen. De Satisfy konjacvezels  zorgen voor een sneller verzadigd gevoel, de Detoxify capsules met plantextracten en de Aloë  Vera gel helpen je lichaam om zich te zuiveren van slechte stoffen, als ondersteuning bij het gewichtsverlies en het Vitality multivitaminenpreparaat ter aanvulling zodat je lichaam niets  te kort komt tijdens je afslankkuur.

Fase 2 : veranderen van het metabolisme : Tijdens deze fase willen we ervoor zorgen dat je metabolisme overgaat van een koolhydraatverbranding naar een vetverbranding! Hier vervang je je ontbijt en lunch door een shake en neem je nog alle supplementen. Je nuttigt tijdens de voor- en namiddag een toegestaan tussendoortje. Als avondmaal eet je een koolhydraatarme maaltijd.Drink minstens 2 liter per dag, waarvan minimum 1,5 liter water.

Fase 3 : de laatste kilootjes kwijtraken : Op naar de derde fase! In deze fase is het de bedoeling om de laatste kilootjes kwijt te raken. Nu hoef je slechts je ontbijt te vervangen door een shake en blijf je verder de nodige supplementen innemen. Je geniet nog steeds van een toegestaan tussendoortje tijdens de voor- en namiddag. Je mag nog geen brood eten. Voor de overige maaltijden kies je voor een evenwichtig, koolhydraatarm menu. Drink minstens 2 liter per dag, waarvan minimum 1,5 liter water.

Fase 4 : het behoud van jouw ideale gewicht : Onder begeleiding van een voedingscoach is het nu belangrijk om het bereikte lichaamsgewicht te behouden. Je krijgt hiervoor een aangepast voedingsplan. Je kiest 1 dag in de week uit die jouw ‘Hope Super Shake dag’ wordt. Die dag vervang je jouw ontbijt en lunch door een Hope Super Shake, en ’s avonds eet je een heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd.
De andere dagen zorg je ervoor dat je de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt. Volg jouw voedingsplan zo goed mogelijk op.

Je mag er natuurlijk voor kiezen een extra ‘Hope Super Shake dag ‘ in te plannen als extra balansdag.

Bij het bestellen van een starterskit kan men genieten van de gratis coaching en de opvolging van je dieet.

Aankomen met Hope Diet

Heb je last van ondergewicht, een snelle stofwisseling en heb je moeite om in gewicht aan te komen en te blijven?

Dan kunnen onze plantaardige superfood proteïne shakes ook een oplossing voor je zijn! Eén shake met 250 ml halfvolle melk bedraagt 210 calorieën. Bij inname van 3 shakes naast jouw maaltijden, krijg je al 630 extra calorieën per dag binnen! Wens je echter nog meer calorieën dan kies je best voor volle (biologische) melk en kan je aan de shake met banaansmaak een verse banaan toevoegen om tot een voedzame calorierijkere milkshake te komen! Aan de shake chocoladesmaak kan je wat havermout en enkele zaden of noten toevoegen. Wanneer je de shakes drinkt is een persoonlijke keuze.

Over het algemeen is het belangrijk dat je elke dag veel water drinkt, gezond en evenwichtig eet, tussendoortjes nuttigt, genoeg koolhydraten binnenkrijgt van een goede bron zoals aardappelen, volkorenproducten nuttigt, voedingsvezels, verse groenten en fruit, vitaminen, mineralen, vetten en heel belangrijk: eiwitten of proteïnen! Om zwaarder te worden is het belangrijk dat je meer calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt. Het kan echter zijn dat je
niet de eetlust hebt om zoveel extra te eten en dan zijn onze plantaardige superfood proteïne shakes echt een oplossing voor jou!

Hope Diet wenst jou veel succes!