/Hope Detox Box
Aanbieding!

Hope Detox Box

119,00 96,50

Intense reinigings- en ontgiftende verwenkuur voor 10 dagen.

 

  • Ben je in je actieve levensstijl vaak vermoeid? Heb je vaak hoofdpijn? Kamp je met een moeilijke spijsvertering en een heb je last van een opgeblazen gevoel? Heb je last van constipatie en te hoog cholesterol? Vermager je moeilijk?

 

  •  Vaak zijn dat tekenen dat ons lichaam de toxische stoffen niet kwijt kan, onze lever een steuntje nodig heeft en ons lichaam nood heeft aan een inwendige reiniging en verwenning! Tijd dus om een handje toe te steken!

 

  • Onze lever is onze kleine chemische zuiveringsfabriek die voedingsstoffen bewerkt en omzet in energie en bouwstoffen, en schadelijke stoffen doet afvoeren met de urine of ontlasting.

 

  • Door een te veel aan stress, de milieuverontreiniging, het te weinig drinken van water, (overmatig) gebruik van suiker, alcohol, koffie en medicijnen en het eten van ongezonde en bewerkte voeding zoals junkfood en frisdranken kan de lever overbelast raken, waardoor de afvalstoffen niet goed meer worden afgescheiden en zich opslaan in onze vetcellen!
Categorie:

Product Description

Hope Detox kuur ondersteunt de lever bij het ontgiften waardoor de gezondheid wordt gestimuleerd en je gemakkelijker zal vermageren. Hoe beter het gesteld is met je lever en je darmen, hoe fitter je je voelt!

Zorgt voor meer energie, een plattere buik, een lichter en gezond gevoel en een stralende huid!

Onze Hope Detox Box bevat:

 

  • 1 l Pure drinkbare Aloë Vera gel: een pure verwenkuur voor je lichaam, een ware inwendige ‘reinigingsdouche’! Aloë Vera bevat mineralen (o.a. calcium, kalium, ijzer en zink), vitamines (A, C en E) en enzymen die je gezondheid bevorderen. Daarnaast bevat Aloë Vera minstens 18 essentiële aminozuren, enzymen voor de spijsvertering, het verbetert de stofwisseling en vermindert de opname van cholesterol waardoor je gemakkelijker op gewicht kan blijven! Aloë Vera bevat bovendien krachtige antioxidanten die een ontstekingsremmende en antibacteriële werking hebben! Onze Aloë Vera is een 100 % pure, natuurlijke, drinkbare gel die de inwendige reiniging van het lichaam ondersteunt en bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem. Bevat geen kleurstoffen, noch smaakversterkers, en smaakt niet bitter omdat de aloïne werd weggelaten.

 

  • Detoxify (60 caps.) Reinigend supplement op basis van planten. Artisjok en rozemarijn dragen bij tot de inwendige reiniging van het lichaam. Grote brandnetel, moerasspirea, rozemarijn en artisjok helpen ter ondersteuning van het urinewegstelsel.

 

  • een Shaker

 

  • 2 Plantaardige Superfood Proteïne Shakes De plantaardige Hope Proteine shakes zijn verrijkt met mineralen en vitaminen, superfoods, vezels en zwarte zaad (wat bekend staat om zijn gunstige effecten op de gezondheid). De shakes bevatten geen toegevoegde of chemische suikers, zijn op smaak gebracht met natuurlijke aroma’s en gezoet met stevia. Bovendien smaken ze naar heerlijke romige milkshakes. (19 porties per pot)

 

  • een voedingsschema voor 10 dagen

Na gebruik zal u er stralender uitzien, een plattere buik en een mooiere huid hebben en je fitter en gezonder voelen!

Al onze supplementen en shakes zijn geschikt voor vegetariërs!