/Afslank Starterskit

Afslank Starterskit

219,00

Wil je enkele kilootjes kwijt of heb je een steuntje nodig om naar een gezondere manier van leven over te gaan door je voedingspatroon te verbeteren? Hope Diet helpt je je doelen te bereiken met een zorgvuldig samengesteld starterspakket: Hope Box is een ideaal afslankpakket voor gewichtsverlies op een gezonde en verantwoorde manier! Dankzij deze kuur zal je je beter, fitter en slanker voelen en  gaan houden van een gezondere manier van leven!

Onze Hope Box voorziet u van 4 Plantaardige superfood proteïne shakes (voor 1 maand kuur), belangrijke supplementen (voor 8 weken) en een begeleidende brochure met een voedingsplan, tips en weetjes en heerlijke receptjes voor een dieet die is opgebouwd in verschillende fases.

 

Inhoud van de Hope Box:

 • 4 Plantaardige superfood proteïne shakes. De plantaardige Hope Proteine shakes zijn verrijkt met mineralen en vitaminen, superfoods, vezels en zwarte zaad (wat bekend staat om zijn gunstige effecten op de gezondheid). De shakes bevatten geen toegevoegde of chemische suikers, zijn op smaak gebracht met natuurlijke aroma’s en gezoet met stevia. Bovendien smaken ze naar heerlijke romige milkshakes. (19 porties per pot)
 • Pure drinkbare Aloë Vera gel (1 l.) Ondersteunt de inwendige reiniging van het lichaam en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Onze Aloë Vera gel is 100% natuurlijk, bevat geen kleurstoffen, noch smaakversterkers, en smaakt niet bitter omdat de aloïne werd weggelaten. Na gebruik zal je er stralender uitzien, een plattere buik en een mooiere huid hebben en je je fitter en gezonder voelen!
 • Vitality (60 caps.) Een complex van multivitaminen en mineralen voor een optimale weerstand en energie. Vitality stimuleert de fysieke en mentale vitaliteit. Dit complex voorziet u dagelijks van de vitaminen en mineralen die u helpen gezond en fit te blijven en u doen stralen van energie. Onze capsules zijn plantaardig.
 • Satisfy (180 caps.) Een supplement met een eetlustremmende werking gebaseerd op intelligente vezels van de Glucomannan plant. In contact met water nemen deze vezels tot 17 keer in volume toe, waardoor u een verzadigd gevoel krijgt. Verbetert de darmtransit, draagt bij tot gewichtsverlies en een platte buik, voorkomt constipatie en leidt tot een beter cholesterolniveau. Onze capsules zijn plantaardig.
 • Detoxify (60 caps. Reinigend supplement op basis van planten. Artisjok en rozemarijn dragen bij tot de inwendige reiniging van het lichaam. Grote brandnetel, moerasspirea, rozemarijn en artisjok helpen ter ondersteuning van het urinewegstelsel.

 

 • Een meetlint
 • Een Shaker
 • Een begeleidende brochure met een voedingsplan, tips en lekkere receptjes.
Categorie:

Product Description

Hope Box – Starterskit

Een compleet starterspakket waarin al onze producten zijn samengebundeld , voor 4 weken shakes, en voor 8 weken supplementen.

 • 4 Hope Shakes (19 porties per pot)
 • Aloë Vera gel (100% natuurlijk, bevat geen kleurstoffen, noch smaakversterkers, en smaakt niet bitter omdat de aloïne werd weggelaten. Ondersteunt de inwendige reiniging van het lichaam en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.)
 • vitality (Een complex van multivitaminen en mineralen voor een optimale weerstand en enenergie. Vitality stimuleert de fysieke en mentale vitaliteit. Dit complex voorziet u dagelijks van de vitaminen en mineralen die u helpen gezond en fit te blijven. Onze capsules zijn plantaardig.)
 • satisfy (een supplement met een eetlustremmende werking gebaseerd op intelligentevezels van de Glucomannan plant. In contact met water nemen deze vezels tot 17 keer involume toe, waardoor u een verzadigd gevoel krijgt. Verbetert de darmtransit, voorkomt constipatie en leidt tot een beter cholesterolniveau.)
 • detoxify (Reinigend supplement op basis van planten. Artisjok en rozemarijn dragen bij tot de inwendige reiniging van het lichaam. Grote brandnetel, moerasspirea, rozemarijn en artisjok helpen ter ondersteuning van het urinewegstelsel.)
 • Meetlint
 • Shaker
 • Begeleidende brochure

Additional Information

Gewicht 4.5 kg